Åbningstider: Man - Lør: 9:00 - 18:00, Søn: Lukket
  • Med base i Brøndby, er vi dit oplagte valg til vask & rengøring af bil
  • Vi tilbyder bilvask, der er skræddersyet til ethvert budget.
  • spørgsmål omkring, hvordan vi foretager vores indvendige bilpleje? kontakt os allerede idag

Udvendig bilpleje hos Brøndby Bilpleje

Der er rigtig mange ting, der kan være med til at påvirke din bils tilstand. Ikke mindst vind og vejr. I Danmark er det særligt det skiftende vejr, der spiller en rolle, når bilens tilstand forværres. Luftforurening. Solskader fra solens UV-stråler, der efterlader lakken mat og glansløs. Frost ødelægger gummilister. Eller salt på jorden i vintermånederne, der forårsager rust på bilen. Forskellige typer af nedfald kan også have deres negative effekt på bilens udseende, ligesom tjære, flyverust og vejfilm er blandt de store syndere.

Drop vaskehallen

Drop vaskehallen og forlæng din bils levetid med udvendig bilpleje hos Brøndby Bilpleje
Selvom det kan være fristende at vælge en let og billig løsning og tage en tur vaskehallen med bilen, så er resultatet bare derefter. For vaskehallens stive børstehoveder og forkerte håndtering er ikke den bedste løsning til din bil. Tværtimod er det den sikre vej til at få små ridser i lakken. Ligesom du kun får en overfladisk rengøring af bilen. For børsterne i vaskehallen vil aldrig kunne komme lige så meget i dybden, som en omgang håndvask foretaget af professionelle kan.

Man kan gøre en del selv for at forlænge levetiden på sin bil. Men der er ingen tvivl om, at hvis din bil får en omgang udvendig pleje hos Brøndby Bilpleje, vil du opleve en verden til forskel fra autosæben fra supermarkedet eller den lejlighedsvis støvsugning, som du selv kan foretage. Vi går nemlig i dybden med din bil, så hver en detalje bliver efterset og grundigt rengjort. Og vi bruger de nyeste teknologier inden for rengøring, så vi kan sikre det bedste resultat. 

Og vi vil gerne garantere, at hvis din bil har været en tur under behandling hos os, så står den næsten som ny.
Træk i pilene for at se før/efter...
Træk i pilene for at se før/efter...
En udvendig pleje af bilen består af flere etaper. Og vi begynder med at gennemgå bilens eksteriør bid for bid, så vi er sikre på, at resultatet er optimalt, og at vi kommer hele vejen rundt. Og vores mangeårige ekspertise gør, at du kan være sikker på, at din bil er i de bedste hænder. Vi går nemlig ikke hårdhændet til værks eller gør brug af skarpe børster. I stedet anvender vi damp, der er skånsomt, men samtidig har en utrolig effektiv virkning, når bilen skal rengøres.

Sådan foregår en udvendig bilpleje i Brøndby Bilpleje

Den udvendige bilpleje starter med en vask af din bil ved hjælp af damp, der er med til at rengøre og spule så meget som muligt af snavset på lakken af. Herefter påføres et lag skum. Skummet påføres for at blødgøre og opløse eventuel skidt, der sidder tilbage. Desuden sørger skummet for at trække snavset med sig.

Skummet bruges for at minimere risikoen for, at der kommer vaskeridser i lakken på din bil. Disse små ridser kan nemlig opstå, hvis man ikke sørger for at fjerne størstedelen af skidt og snavs, inden man begynder med håndvasken. Og det er disse ridser, der let kan opstå, hvis man vælger at køre sin bil i vaskehallen, hvor der ikke foretages foranstaltninger til at forhindre dem.

Udvendig Bilpleje

Efter den indledende vask med damp og skum vaskes bilen i hånden med svampe og mikrofiberklude, der er specialdesignede til formålet. Vi sørger naturligvis for at komme rundt i alle kroge og hjørner og på alle flader, så du er sikret det bedste resultat. Det betyder også, at vi sørger for at tage alle små dele under kærlig behandling. Derfor vasker vi antenner, vinduesvisker og andre dele godt af. Desuden sørger vi for at give dine fælge en god omgang rengøring, så de skinner som nye, og du slipper for skæmmende asfaltrester og fastbrændt bremsestøv på dine fælge. Alt i alt vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for, at din bil kommer så tæt på fabriksny, som det overhovedet er muligt.

Du vil kunne forvente, at en dybdegående rengøring vil vare omkring 40 til 45 minutter. Men faktorer som størrelsen på bilen, og hvor beskidt den er, spiller naturligvis en rolle i forhold til, hvor lang tid rengøringen tager. Men med vores mange års ekspertise i klargøring af biler og de hundredvis af biler, vi har haft igennem vores behandling, kan vi godt love dig for, at du vil blive mødt at et skinnende rent køretøj, når du kommer for at afhente din bil.
Vi har fokus på at bruge vores ressourcer med omhu.

Nej tak til skrappe rengøringsmidler

Hos Brøndby Bilpleje mener vi, at det ikke er ligegyldigt, hvordan den udvendige pleje af bilen foregår. Derfor har vi valgt at sige nej tak til skrappe rengøringsmidler, der hverken er gode for mennesker, vores omgivelser og miljøet eller som kan forårsage skader på din bil.

I stedet bruger vi damp sammen med skum og miljøvenlige rengøringsmidler til at rengøre bilen. Og dette er en yderst skånsom løsning. Samtidig kræver dampen og den efterfølgende vask kun et minimum af vand, hvorfor vi kan begrænse mængden af spildevand betragteligt.

Book en tid

At bestille en tid til en indvendig eller udvendig bilvask hos Brøndby Bilpleje kan ikke være nemmere. Du kan ringe til os på 26 84 22 73, mandag til lørdag i tidsrummet mellem kl. 09:00 - 17:00, og med hjælp fra en af vores kolleger bestille en tid. Eller du kan bruge vores online formular, og både se vores ledige tider, og bestille en tid til din bil.
TRYK HER FOR AT BOOKE EN TID