Åbningstider: Man - Lør: 9:00 - 18:00, Søn: Lukket
  • Med base i Brøndby, er vi dit oplagte valg til vask & rengøring af bil
  • Vi tilbyder bilvask, der er skræddersyet til ethvert budget.
  • spørgsmål omkring, hvordan vi foretager vores indvendige bilpleje? kontakt os allerede idag

Polering af bil – en investering i din bil

En ren og skinnende bil er et stort ønske for mange. Men desværre er der mange omstændigheder, der kan have indflydelse på bilens eksteriør. Luftforurening, UV-stråler, støv og snavs kan have en skadelig effekt på bilens lak og generelle udseende.

Men en polering handler ikke kun om, at bilen skal se ud, som den gjorde, da den forlod fabrikken. Det handler også om at bevare farven på lakken og holde bilens lak fin, så din bil slipper for at døje med et småtrist udseende.

Ønsker du yderligere at bevare gensalgsprisen på din bil, kan du med fordel forkæle den med en polering hos Brøndby Bilpleje. En rettidig omgang polering har nemlig en positiv effekt på bilens gensalgspris. Og det er givetvis en del lettere at sælge en flot og velholdt bil end en bil, der er sygnet hen og har skader i eksteriøret eller småridser og solskader i lakken.

Sådan foregår en polering hos Brøndby Bilpleje

Hos Brøndby Bilpleje har vi mange års erfaring med bilpleje. Og vi giver os god tid til at vurdere standen på din bil, så du med sikkerhed får den helt rigtige behandling. For vi ved, hvad der skal til, for at man opnår de flotteste og mest holdbare resultater, når bilen skal poleres.

En polering er egentlig en udjævning af lakken. Over tid kan bilen nemlig få små ridser, der oftest kan tilskrives vaskehallernes grove vaskebørster, ligesom solskader og generelle brugsspor kan være årsagen til, at en bil trænger til en polering.

Når du får foretaget en polering af din bil hos Brøndby Bilpleje, begynder vi altid med at rense bilen, så både lak og fælge står helt rene. Derefter renser vi lakken for alle spor, såsom olie, tjære, flyverust, insekter, snavs, støv og trafikfilm. Når denne indledende rengøring og vask er overstået, foretager vi en vurdering af, hvor meget lakken skal renses med slibemiddel.
Træk i pilene for at se før/efter...
Træk i pilene for at se før/efter...

Type af polering: Afhænger af din bils tilstand

Hvilken type polering, vi anvender, afhænger af din bils tilstand. Derudover spiller hårdheden af lakken også en væsentlig rolle. Det er dermed forskelligt fra bil til bil, hvilken type polering der skal bruges. Der findes en lang række forskellige slibegrader, der kan anvendes efter behov. Derfor foretager vi en grundig gennemgang og vurdering af din bil, inden vi begynder på selve poleringen, så lakken kan matches med den korrekte type slibemiddel.

Er ridserne i lakken på din bil meget grove, eller er lakken meget hård, kan det være nødvendigt at starte med en polering med et groft slibemiddel eller foretage en vådslibning. Dernæst arbejder vi os i retningen mod en finere og finere finish med en gradvis mindre grov polering.

Afsluttende efterbehandling

Når poleringen er afsluttet, og lakken står helt flot blank, skal lakken have en afsluttende behandling. Her findes flere forskellige muligheder, der kan anvendes efter behov. Din bil kan blandt andet få en afsluttende behandling med voks, lakforsegling, lakkonservering eller coating. Nogle af behandlingerne har endda en vandafvisende hinde eller giver lakken ekstra glans (shine). Med vores mange års erfaringer ved vi, hvad der er godt for din bil. Og vi står naturligvis klar med råd og vejledning i forhold til, hvilken afsluttende behandling der passer bedst til din bil.

De forskellige typer efterbehandling har også forskellige holdbarhedslængder. Eksempelvis kan du forvente, at en voksbehandling har en holdbarhed på mellem 3 uger og op til 6 måneder. Vælger man derimod en lakforsegling, kan man forvente en holdbarhed på op imod 12 måneder.

Derfor bør du vælge at få poleret din bil professionelt

Det kan være fristende at række ud og købe en masse billige produkter til bilpleje og klare poleringen selv. Men det kan vise sig at være spildt arbejde. Ikke alene kan det have en ringe effekt på bilens udseende. Det kan også vise sig, at det slet ingen effekt har. Men du kan også risikere, at du giver din bil en alt for grov polering, der slet ikke matcher lakken på bilen, hvilket er mere til skade end gavn.

Dertil kan man indregne tiden, man bruger på at polere bilen selv. Det tager lang tid og kan ofte slet ikke svare sig i forhold til at vælge den professionelle behandling, når regnestykket af tid og udgifter skal gøres op i sidste ende. Og med vores professionelle polering er du garanteret et godt resultat til konkurrencedygtige priser. Hver gang.

Vi har typisk kunder fra Brøndby og København, men du skal være meget velkommen til at besøge vores værksted, uanset hvor du kommer fra. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få en skinnede ren bil, der står knivskarpt fra inderst til yderst.

Book en tid

At bestille en tid til en indvendig eller udvendig bilvask hos Brøndby Bilpleje kan ikke være nemmere. Du kan ringe til os på 26 84 22 73, mandag til lørdag i tidsrummet mellem kl. 09:00 - 17:00, og med hjælp fra en af vores kolleger bestille en tid. Eller du kan bruge vores online formular, og både se vores ledige tider, og bestille en tid til din bil.
TRYK HER FOR AT BOOKE EN TID