Åbningstider: Man - Lør: 9:00 - 18:00, Søn: Lukket
  • Med base i Brøndby, er vi dit oplagte valg til vask & rengøring af bil
  • Vi tilbyder bilvask, der er skræddersyet til ethvert budget.
  • spørgsmål omkring, hvordan vi foretager vores indvendige bilpleje? kontakt os allerede idag

Om Brøndby Bilpleje

Brøndby Bilpleje er en klargøringsvirksomhed, som er yderst professionel. Vi har base i Brøndby, og derfor er vi dit oplagte valg til rengøring af bil, hvis du bor i Københavnsområdet. Vores ekspertise inden for bilpleje er stor, og derfor tilbyder vi et væld af muligheder – uanset om bilen trænger til en kærlig hånd indvendig eller udvendig.

Alle former for bilpleje – både for erhverv og privat

Støvsugning, oprydning, dampning, vask, polering og rengøring – vi har stort kendskab til alle områderne. Vi sørger for, at din bil rengøres nænsomt, således bilen på intet tidspunkt tager skade. Dog sørger vi selvfølgelig for, at alle genstridige pletter og snavs fjernes. Efterlad derfor trygt din bil i hænderne på os.

De produkter, vi anvender i vores arbejde, er alle sammen blandt de bedste rengøringsmidler. Det betyder også, at vi ikke anvender rengøringsmidler tilsat parabener eller andre skadelige stoffer. Vi mener nemlig, at rengøring af biler ikke må belaste miljøet uhensigtsmæssigt. Du kan derfor være sikker på, at din bil klargøres i København med hensyn til miljøet og de mennesker, der udfører arbejdet.

Står du med en bil, der trænger til en kærlig hånd, vil vi hos Brøndby Bilpleje hjertens gerne stå for den grundige rengøring – både indvendigt og udvendigt. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller få svar på dine spørgsmål. Vi er slet ikke i tvivl om, at vi finder en løsning til netop dig og dine behov.

Book en tid

At bestille en tid til en indvendig eller udvendig bilvask hos Brøndby Bilpleje kan ikke være nemmere. Du kan ringe til os på 71 74 77 74, mandag til lørdag i tidsrummet mellem kl. 09:00 - 17:00, og med hjælp fra en af vores kolleger bestille en tid. Eller du kan bruge vores online formular, og både se vores ledige tider, og bestille en tid til din bil.
TRYK HER FOR AT BOOKE EN TID