Åbningstider: Man - Lør: 9:00 - 18:00, Søn: Lukket
  • Med base i Brøndby, er vi dit oplagte valg til vask & rengøring af bil
  • Vi tilbyder bilvask, der er skræddersyet til ethvert budget.
  • spørgsmål omkring, hvordan vi foretager vores indvendige bilpleje? kontakt os allerede idag

Indvendig bilpleje hos Brøndby Bilpleje

Vi er eksperter i at pleje biler, og derfor kan du trygt overlade din bil hos os. Gennem vores grundige indvendige bilpleje vil din bil føles og se ud som ny – også selvom den slet ikke er det. Vi fjerner genstridige pletter på sæderne, støvsuger bilen fra bund til loft og fjerner grimt snavs. Dertil anvender vi kun de bedste rengøringsmidler og den nyeste teknologi. På denne måde skånes både din bil, miljøet og vores personale. 

I vores rengøringspakke af indvendig bilpleje starter vi med at foretage en grundig støvsugning af bilens kabine. Småsten, støv, blade og krummerester har det med hurtigt at samle sig i kabinen, og du slipper for at udføre det bøvlede arbejde med støvsugeren. Vi anvender industrielle støvsugere til formålet, og disse er ekstremt effektive til arbejdet – og det sikrer dig, at din bil er 100 % fri for skidt, snavs og sand.

Gennem vores indvendige bilpleje får du blandt andet en grundig støvsugning og rengøring af:
• Kabine
• Handskerum
• Gulv
• Måtter
• Sæder
• Bilruder
• Instrumentbræt
• Flader og kanter

Grundig støvsugning, vask og tørring

Træk i pilene for at se før/efter...
Træk i pilene for at se før/efter...
Det er selvfølgelig alle bilens dele indvendigt, der får en grundig tur med støvsugeren. Støvsugning er blandt de arbejdsopgaver, som du sagtens kan foretage selv – men som er en træls opgave at udføre. Bilens mange kroge og kanter gør det svært at få støvsugeren godt rundt, og derfor vælger mange at skippe støvsugningen, selvom det er en stor del af den indvendige bilpleje. Slip for bøvlet, og lad os stå for støvsugningen – på denne måde skal du heller ikke arbejde i kulden eller tænke på lange ledninger og stikkontakter.
I vores indvendige bilpleje sørger vi for at efterlade både gulvet, handskerummet, loftet, sæderne, måtterne osv. fnugfrit. Derudover sørger vi selvfølgelig for at støve bilmåtterne grundigt af. Er det muligt eller nødvendigt at foretage en grundig vask af måtterne, gør vi naturligvis også det. Her anvender vi højtryksrensere til formålet, hvorefter måtterne hænges til tørre.

Professionel rengøring af rat, ruder og paneler

Når vi har fjernet det grove snavs og skidt, går vi i gang med at vaske og rengøre. Her udfører vi både professionel rengøring af bilens rat, ruder og paneler. Først anvender vi en klud af mikrofiber for at støve området af. Herefter vasker vi med det bedste rengøringsmiddel, således områderne rengøres i dybden. Som afslutning afrunder vi arbejdet med en efterpolering, hvor vi igen anvender de bedste poleringsmidler.

Efter vi har rengjort alle bilruderne, kommer ruderne til at være fuldstændig pletfrie. Dertil vil du opleve, at ruderne ikke dugger til i så høj grad som ellers. Dette er en stor fordel, som du virkelig vil få glæde af fremover - både under opstart af bilen og under kørsel. Gennemgår du bilen fra ende til anden, vil du se, hvordan både forrude, bagrude, afkroge, flader og kanter fremstår spejlblanke og rengjorte.

Efterbehandling af flader i høj kvalitet

En af de største fordele ved at få din bil klargjort hos Brøndby Bilpleje i København er, at vi efterbehandler diverse flader i bilen. Dette kan ofte være svært at foretage selv, da det kræver de rigtige produkter og remedier. Vi er selvfølgelig i besiddelse af den nyeste teknologi og de bedste produkter. Det betyder, at vi nemt og hurtigt får plejet din bil på bedste vis.

For eksempel skal instrumentbrættet i bilen og diverse paneler vaskes med damp og eventuelt sæbevand. Dette skal de, da områderne som regel er lavet af et specielt kunststof. Efterfølgende skal instrumentbrættet og panelerne behandles med en cockpitpleje af professionel kvalitet, da dette går ind og beskytter fladerne. Herved forbliver din bil så ren som overhovedet muligt i længst tid.

Består din bil af ægte læder, er det især vigtigt at vaske, behandle og pleje inventaret på den korrekte måde. Plejes læder ikke på korrekt vis, vil glansen hurtigt falme og få et trist udseende. Vi sørger selvfølgelig for at behandle læder på den mest hensigtsmæssige måde. Derfor vasker, renser og behandler vi læder med fedtstoffer og midler, som er specielt udviklet til læder. Dette giver det bedste resultat og forlænger læderets levetid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sidder du inde med nogle spørgsmål omkring, hvordan vi foretager vores indvendige bilpleje, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, sådan du ikke er i tvivl om, hvad det rigtige valg er for dig. Du kan både kontakte os på telefon eller på mail, alt efter hvad der passer dig bedst.

Er du på udkig efter indvendig bilpleje i København, er Brøndby Bilpleje altså svaret. Ved at lade professionelle udføre arbejdet vil du være sikker på, at din bil er rigtig ren. Bestil en tid allerede i dag, sådan du hurtigt får en fuldstændig rengjort bil, som føles som ny. Vores priser må i den grad siges at være ærlige og konkurrencedygtige, mens vores kvalitet er i top.
TRYK HER FOR AT BOOKE EN TID