Åbningstider: Man - Lør: 9:00 - 18:00, Søn: Lukket
  • Med base i Brøndby, er vi dit oplagte valg til vask & rengøring af bil
  • Vi tilbyder bilvask, der er skræddersyet til ethvert budget.
  • spørgsmål omkring, hvordan vi foretager vores indvendige bilpleje? kontakt os allerede idag

Bilvask-Firmaaftale – Skræddersyet firmaaftale til jeres virksomhed

Som virksomhed er ens image vigtigt, og det gælder om at gøre et godt indtryk på sine kunder. Det gælder både i forhold til de forskellige typer service, man som virksomhed tilbyder sine kunder, men i høj grad også ydre omstændigheder. Som eksempelvis firmabilen der gerne skal afspejle virksomheden på bedste vis. Derfor ønsker de færreste virksomheder, at deres medarbejdere kører rundt i køretøjer, der er beskidte, bulet eller ridset til uigenkendelighed.

Der kan være svært at overskue at skulle bruge tid på at foretage bilplejen selv, hvis man driver en virksomhed. Der er ens kræfter ofte bedre brugt et andet sted: nemlig sammen med kunderne. Og det er her, at en firmaaftale med Brøndby Bilpleje kommer ind i billedet. Vi står nemlig klar til at sørge for al bilpleje af jeres virksomheds biler, så I kan bruge tiden på andre ting, der har betydning for jeres virksomhed. Så kom en tur forbi Brøndby Bilpleje, og lad de professionelle tage sig af rengøringen. Vi står klar med professional assistance uanset størrelse eller type af bil.

Hvorfor vælge en firmaaftale til jeres biler?

Det er ikke kun private personbiler, der har brug for en kærlig hånd i ny og næ. Også firmabilen kan have behov for lidt ekstra omsorg i takt med, at kilometerantallet stiger. Ofte overser man, hvor mange kilometer der egentlig bliver kørt i en firmabil. Men faktisk kører firmabilerne ofte langt mere end privatbilerne og har derfor brug for en opfriskning en gang imellem.

Træk i pilene for at se før/efter...
Træk i pilene for at se før/efter...
Jeres virksomhed kan slippe for besværet med at vedligeholde jeres firmabiler med en månedlig firmaaftale hos Brøndby Bilpleje. Vi giver jer nemlig adgang til en lang række fordele og rabatter, når firmabilen skal have pleje. Og uanset om jeres firmabil er en varevogn, personbil eller leasede biler, så kan vi finde frem til månedlige firmaaftaler, der passer til jeres behov.

På vores værksted udfører vi mange forskellige typer bilpleje, der har til hensigt at holde din bil i tiptop stand. Vi udfører blandt andet vask af bil, indvendig bilpleje, udvendig bilpleje, klargøring af bil, polering af bil, lakforsegling og meget mere.

Vi ved, I har brug for jeres bil

Hos Brøndby Bilpleje er vi fuldt ud bevidste om, at en firmabil, der ikke kører, kan betyde tabt omsætning. I stedet for at bruge tiden i vaskehallen eller med støvsugeren i hånden kan I med en firmaaftale hos Brøndby Bilpleje bruge tiden sammen med jeres kunder.

Derfor bestræber vi os på at gøre jeres besøg så effektive og fleksible som muligt, uanset om firmabilen skal have pleje indvendigt eller udvendigt, eller om det er tid til en polering. Og jeres biler vil altid have en høj prioritering hos os, så I hurtigt kan komme ud på landevejene igen. Og vi forlader ikke bilen, førend I er helt tilfredse.

Få en skræddersyet firmaaftale til jeres virksomhed

Der er ikke to virksomheder, der er ens. Det er deres behov for bilpleje heller ikke. Derfor er det vigtig, at I får en firmaaftale, der passer lige præcis til jeres behov, når I skal have bilpleje på jeres firmabiler. Det vil vi gerne hjælpe jer med gennem vores skræddersyede firmaaftaler. Vi kan både tilbyde pakkeløsninger, enkelte ydelser eller andre former for fleksible aftaler, der letter besværet med firmabilen i jeres hverdag. Og vi vil til enhver tid forsøge at matche jeres behov på bedst mulig måde.

Vi holder til i vores værksted på adressen Ringagervej 12 i Brøndby. Vores placering gør også, at netop vores bilpleje er det oplagte mål, hvis jeres virksomhed er placeret i Brøndby eller København og ønsker en firmaaftale af høj kvalitet og med fleksible muligheder. Men uanset hvor I er beliggende, så byder vi på et smil, god service og konkurrencedygtige priser, når I besøger os hos Brøndby Bilpleje.

Få rengjort jeres firmabil med god samvittighed

Hos Brøndby Bilpleje er omsorg for miljøet ikke kun noget, man taler om. Det er noget, vi praktiserer hver dag i vores værksted. Vi har nemlig valgt at takke nej til skrappe former for rengøringsmidler og anvender kun rengøringsmetoder, der er skånsomme for miljøet.

Eksempelvis bruger vi de nyeste teknologier inden for rengøringen med damp og kun topklasse rengøringsmidler, når bilerne skal vaskes og rengøres. Det er en både skånsom og uhyre effektiv måde at rengøre på. Det betyder samtidig, at vi har et langt mindre vandforbrug, ligesom vores spildevand er stærkt reduceret.

Book en tid

Ønsker I at høre mere om vores firmaaftaler for virksomheder, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, så I kan få den bedste løsning til jeres virksomhed. I kan kontakte os på telefonnummer: 33 22 11 44. Vi ser frem til at høre fra jer.
TRYK HER FOR AT BOOKE EN TID